Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cepeliny - nadzienie serowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biały ser 40 dkg
masło 1 łyżka
jajko 1 sztuka
sól do smaku
estragon 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Cepeliny - nadzienie serowe

Ser przetrzeć przez sito lub przepuścić przez maszynkę. Wbić jajko, dodać utarte na śmietanę masło, siekaną miętę, dobrze wymieszać i posolić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bogumiła3 15.09.2010 22:25
super
Margo1 06.09.2010 09:21
Powiem ,że nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak