Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koperty z borówkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op.
borówki 20 dkg
cukier waniiowy 1 op.

Przepis i sposób przygotowania na: koperty z borówkami

Ciasto pokroić na 12 kwadratów. Na każdy nakładać łyżkę borówek i posypywać cukrem. Rogi mocno ściskać. Piec na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 06.04.2013 09:24
wspaniałe!!!!!
Beata73 03.04.2013 16:10
szybkie i smaczne
angelika14 02.06.2012 13:26
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak