Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety drobiowe panierowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 4 szt.
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat 4 łyzki
olej do smażenia 100 ml
Bułka tarta klasyczna Prymat 10 dkg
jajko 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: filety drobiowe panierowane

Jajko rozbić do miski, dodać przyprawę do drobiu i wymieszać. Kurczaka pokroić w plastry, jak trzeba to niektóre rozbić tłuczkiem. Włożyć do marynaty i odstawić na godzinę. Olej rozgrzać na patelni. Kawałki fileta panierować w bułce tartej i smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 17.02.2012 10:18
smaczne
mamusia1 17.02.2012 10:18
smaczne
Beata73 06.02.2012 16:46
pycha
Beata73 06.02.2012 16:46
pycha
Grażyna13 25.10.2011 19:44
Smakowite !
iknkirke 31.03.2011 11:31
pycha
ewelina/bunia 24.03.2011 20:13
pycha
daria899 19.03.2011 23:13
super przepis
muflon 02.01.2011 16:28
ekstra
muflon 02.01.2011 16:28
ekstra
mamusia1 30.12.2010 10:31
super!
mamusia1 30.12.2010 10:31
super!
Beata73 08.11.2010 20:55
wspaniałe!
Kryska73 02.11.2010 09:58
pyszne!
martynia6 14.09.2010 12:04
klasyka
Łucja1 06.09.2010 15:52
dodały mi sie dwa razy jajka! przepraszam!!!!!!!!
rosik93 05.09.2010 23:08
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak