Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasolką szparagową

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 5 sztuki
przecier pomidorowy 2 łyzki
marchewka 2 sztuki
pietruszka do smaku
wywar warzywny 3 litry
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
fasola szparagowa 1 ugotowana

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolką szparagową

Ziemniaki obieramy a następnie kroimy w kostkę. Marchewkę obieramy i kroimy w kostkę. Dodajemy do wywaru warzywnego i gotujemy. Fasolkę kroimy na niewielkie kawałki i również dodajemy do wywaru, przyprawiamy do smaku i dodajemy przecier pomidorowy mieszamy delikatnie. Pietruszkę siekamy drobno i na sam koniec dodajemy do zupki. Podajemy ciepłe. Do zupy można dodać śmietanę jak ktoś lubi. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 21.01.2014 07:56
fajna zupa
czekoladka_m 21.10.2013 19:30
Uwielbiam fasolkę szparagową, chętnie zjadłabym takiej zupki:)
Seba 06.07.2013 08:41
super zupka
IKrakowianka 17.06.2012 21:21
świetna zupa-jest pyszna
RenataZ-et 24.04.2012 20:47
bardzo fajna zupka
Wafelek2601 31.12.2011 00:16
smaczna
IZABELA29 09.09.2010 11:41
lubię takie zupki są pyszne
Margo1 06.09.2010 09:37
Rewelacja
banditka 06.09.2010 09:16
:) super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak