Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bulion z lanym ciastem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

4 kostki rosołowe
1 łyżka mąki
pęczek natki pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: bulion z lanym ciastem

W litrze wrzątku rozpuścić kostki rosołowe, zagotować. Z mąki i jajka ukręcić gładkie cisto, lać nitka na bulion. Zagotować. Natkę pietruszki posiekać dodać do rosołu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak