Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wywar z kości

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

100 g kości

Przepis i sposób przygotowania na: wywar z kości

Umyte kości włożyć do garnka, zalać zimną wodą i gotować przez 4 godziny na wolnym ogniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 26.04.2012 10:08
fajne
Magdalena80 01.11.2010 19:13
ciekawe!
Jaheira11 01.11.2010 19:09
hmmmm...100g to chyba jakaś chrząstka...
bernika 29.09.2010 22:20
100 g kosci przez 4 h????

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak