Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz pierczarkowy

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 100 g
sól do smaku
masło do smażenia
woda letnia 0,5 szklanki
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz pierczarkowy

Pieczarki obrać ze skórki, pociąć na drobną kosteczkę. Cebulę obrać i posiekać w kosteczkę. Na patelni rozpuścić tłuszcz, wrzucić cebulkę i smażyć ją do uzyskania złotego koloru. Dorzucić pieczarki i dusić pod przykrywką, od czasu do czasu mieszając. Od czasu do czasu dolać troszkę wody by farsz nie przywierał do patelni, przed końcem smażenia posolić do smaku.

Farsz dobry do pizzy domowej, naleśników, czy kanapki z serem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 05.10.2013 22:16
Witam i dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.
smakowita 20.10.2012 09:34
prosty i smaczny
pioge7 03.04.2011 09:55
smaczne
Katarzyna156 18.02.2011 13:35
smakowity:)
pawel007 14.01.2011 22:09
mniam mniam////
IlonaAlbertos 27.12.2010 23:13
Musi być pyszny :)
Mysiunia 18.11.2010 07:53
tez tak robie:)
Justyna73 18.10.2010 14:34
pychota
sirheron 18.09.2010 17:01
spróbuję
Jaheira11 18.09.2010 11:29
szybko i sprawnie
Karolcia12 17.09.2010 21:40
dzięki za przepis, coś innego na sposób z pieczarkami
Jaheira11 16.09.2010 22:58
ciekawe jak smakuje
Monika193
Monika193 08.09.2010 22:30
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak