Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane II

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczraki 10 sztuk
cebula 1 sztuka
tłuszcz do smażenia
masło do zeszklenia
jajko 2-3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat wg uznania
pieprz, sól wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane II

Cebulę pokroić, zeszklić na maśle, dodać nóżki pieczarek starte na tarce o grubych oczkach. Usmażyć, doprawić. Gotowe nadzienie nałożyć na kapelusze pieczarek. Spód kapeluszy panierować w jajku i bułce tartej. Usmażyć.
Najlepiej podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 09.05.2012 16:07
pycha
malaczarna23 04.08.2011 14:54
pyszne
pigila
pigila 10.04.2011 11:02
super
magdalena97 27.09.2010 07:07
wyszly dobre :)
marta639 17.09.2010 18:41
Polecam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak