Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dekoracja przekąsek mięsnych, z drobiu i dziczyzny III

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

5 dag grzybków marynowanych
5 dag majonezu
5 dag zielonych liści pora

Przepis i sposób przygotowania na: Dekoracja przekąsek mięsnych, z drobiu i dziczyzny III

Małe grzybkistosować do dekoracji całe, większe pokroić na części. Por umyć, pokroić dekoracyjnie. Polane majonezem porcje przybierać grzybkami i porem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 07.06.2011 07:35
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak