Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dekoracja przekąsek mięsnych, z drobiu i dziczyzny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

10 dag pomidorów
5 dag sałaty zielonej
5 dag majonezu

Przepis i sposób przygotowania na: Dekoracja przekąsek mięsnych, z drobiu i dziczyzny

Pomidory umyć, podzielić na cząstki. Sałatę umyć, otrząsnąć z wody, większe liście przekroić na pół wzdłuż nerwu głównego. Sałatę podsuwać pod porcję przekąski, całość oblać majonezem, na wierzchu ułożyć cząstkę pomidora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak