Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy hod-dog

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówka-hot-dog 4
ser żółty
ketchup
musztarda
majonez
bułka 4 typu baton

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy hod-dog

Z bułki wyjąć miąższ.Do środka włożyć 2-3 plastry sera.Położyć na blaszce bułki i parówki obok,na parę minut włożyć do piekarnika.Gdy bułka będzie podpieczona lekko (chrupiąca) wyjąć i do środka włożyć łyżeczkę majonezu,ketchupu i musztardy.Starać się aby rozsmarować po bokach.Następnie włożyć parówkę i polać ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 14.07.2013 20:32
mój synek takie uwielbia
suzana 18.07.2012 21:19
ja też wolę modyfikować
Anna133 30.08.2011 11:10
smaczne
agata1722
agata1722 09.07.2011 15:10
niezły
Anna133 01.06.2011 08:16
też robię , bo wiem co jem :)
Ewelina38 22.05.2011 20:37
świetny, też sama robię w domu, dodaję jeszcze dużo kapustki pekińskiej, ogórki, papryczkę i co tam jeszcze z lodówki się nawinie - pyszności :)))
jolaxa 05.01.2011 17:16
super
Grażyna13 15.11.2010 22:18
bardzo lubię :)
Joanna108
Joanna108 10.11.2010 08:04
i ja też tak robię, bo córcia przepada za hot dogami
plocia 07.09.2010 21:58
tak samo robi mąż

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak