Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa w zalewie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 1 kg
woda 2 szklanki
cukier 2 dag
sól 2 dag
ocet 10 % 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa w zalewie

Fasolkę obgotować przez 2 min, odcedzić. Ułożyć w słoikach. Przygotować zalewę, gorącą zalać fasolkę, pasteryzować 80 min. Następnego dnia pasteryzować ponownie przez 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 30.09.2010 12:25
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak