Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne-duszone

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety rybne 2 szt.
marchew 1 szt.
seler 1/4 szt.
mąka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne-duszone

Filety opłukać,osuszyć,posolić, skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokroić w talarki, marchew i seler zetrzeć na grubej tarce. Rybę obtoczyć w mące ,podsmazyć. Przełożyć do rondla, dodać warzywa, nieco wody i dusić do miękkości. Na końcu doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 02.09.2013 12:46
bardzo smaczne
cooleczka 19.08.2013 20:57
ja dusiłam tak tylko klopsiki z ryb
Elżbieta17 04.12.2012 16:28
pyszna rybka:)
anemon 26.07.2012 07:10
Podoba mi się Twój przepis, ryba duszona u mnie znajduje zawsze amatorów.
andzia123 18.07.2012 22:26
apetyczne
Krzysztof18
Krzysztof18 21.10.2011 07:03
smaczne
ben-ka 30.08.2011 08:41
dobra rybka,bardzo lubię taką:)
ankaryba 20.08.2011 09:25
super
ela16 05.08.2011 09:41
fajne
angelika14 06.07.2011 00:18
smaczne
RenataZ-et 04.07.2011 23:30
super obiad
ewelinapac 22.05.2011 21:50
smaczne
ben-ka 01.04.2011 19:49
teraz często robię taką rybkę:) bardzo dietetyczne danie.
barbara11561 31.03.2011 09:21
To co lubię
kuklik 21.03.2011 09:08
to coś to ja lubię
Mysiunia 18.03.2011 18:03
smaczne:)
Koper 16.12.2010 10:31
ciekawy przepis
wedith1 16.09.2010 21:50
Proste i smaczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak