Kotlet po ministersku

Kotlet po ministersku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone drobiowe

    500g
  • bułka paryska

    2 kromki
  • jajko

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • bułka tarta

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułkę paryską pokroić na krótkie paseczki i wysuszyć w piekarniku.Mięso wkładamy do miski,dodajemy jajko,pokrojoną w kostkę cebulę,sól i pieprz.Uformować średnie kotlety.Grzanki wymieszać z bułką tartą i obtaczać w niej wyrobione mięso.Smażyć na rozgrzanym oleju na złoto.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat