Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

racuchy z kapusta

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 2 szkl.
jaja 3 szt.
mleko 1 1/4 szkl.
cebula 5 szt.
kapusta 1 szt.
masło 3 lyzki
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: racuchy z kapusta

kapuste szatkujemy i gotujemy do miekkosci .odcedzamy cebule dusimy i dodajemy do kapusty.oddzielamy zoltka od bialek .robimy piane. z maki,mleka,izoltek robimy ciasto jak na nalesniki .dodajemy kapuste zcebula przyprawy i szystko razem mieszamy na koniec dodajemy piane smazymy na oleju

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 27.02.2011 10:08
smacznie
Magda60 24.02.2011 09:18
robilam, wyszly pyszne
stokrotka 19.02.2011 12:59
mniam....
jolaxa 10.11.2010 11:01
chetnie wyprobuje :)
aginaa 04.11.2010 09:29
mniam
polly66 25.10.2010 08:44
troszkę nieładnie jak to 2m-ace temu zdałoby się prosić o usunięcie skoro naruszenie...
Grażyna13 22.10.2010 11:00
Podobają mi się !
Magda60 06.10.2010 10:13
ciekawa propozycja,
Patrycja40 06.10.2010 09:48
fajne
aga130982 04.10.2010 10:13
dobre
4muffins 02.10.2010 20:22
nigdy nie jadłam takich racuchów, zawsze tylko na słodko
bernika 27.09.2010 23:09
a nie przeczytałas dokladnie regulaminu? ze tu sie wstawia swoje zdjecie a nie skany z gazet! widac fakture papieru!
IZABELA29 07.09.2010 11:31
super głosik ode mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak