Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa brokułowo-groszkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser feta 25 dag
czosnek 3 ząbki
kostka rosołowa 3 szt
Kucharek przyprawa uniwersalna
śmietana 12% 2 łyżki
groszek zielony 20 dag mrożony

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa brokułowo-groszkowa

Kostki rosołowe rozpuszczamy we wrzątku, mieszamy. Wstawiamy na ogień, dodajemy brokuły mrożone, następnie groszek. Po chwili wrzucamy pokrojony w kostkę czosnek. Gotujemy, aż warzywa zmiękną. Wrzucamy pokrojony w kostkę ser feta. Zupę miksujemy na krem, zagęszczamy śmietaną, przyprawiamy kucharkiem i pieprzem Prymat.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 28.05.2012 12:46
Smaczna i zdrowa:)
Zoso 21.04.2012 22:46
smaczna zupka
Monika168 10.11.2010 21:15
ciekawy przepis
Roman5 06.10.2010 18:19
warto spróbować
iwona332 22.09.2010 22:29
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak