Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówka z nadzieniem

3.0
(19)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 8 sztuk
żółty ser 4 plastry
wędzony boczek 8 plastrów
sproszkowana papryka wg uznania
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
natka pietruszki 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Parówka z nadzieniem

Parówki naciąć wzdłuż. Wcisnąć pasek żółtego sera, owinąć plastrem wędzonego boczku i smażyć na patelni bez tłuszczu. Przed podaniem posypać papryką i posiekaną natka pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 09.01.2012 10:18
i ja to lubię :)
Dorian 02.01.2012 08:53
super przepis
malaczarna23 26.07.2011 10:12
pyszne
Juleczka20 26.07.2011 09:16
smaczne:)
pioge7 03.07.2011 15:33
można podać też bez posypywania natką pietruszki :D
Magdalena80 15.06.2011 23:11
ciekawy przepis
Kopiko1983 08.03.2011 06:31
Super smaczny przepis!
marta639 17.09.2010 18:40
Polecam.
rosik93 21.07.2010 13:29
fajne
iwa643 19.05.2010 07:59
dzieci to lubia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak