Parówka z nadzieniem

Parówka z nadzieniem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • parówki

    8 sztuk
  • żółty ser

    4 plastry
  • wędzony boczek

    8 plastrów
  • sproszkowana papryka

    wg uznania
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    do smaku
  • natka pietruszki

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Parówki naciąć wzdłuż. Wcisnąć pasek żółtego sera, owinąć plastrem wędzonego boczku i smażyć na patelni bez tłuszczu. Przed podaniem posypać papryką i posiekaną natka pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jodaj

09.01.2012 10:18
i ja to lubię :)

Dorian

02.01.2012 08:53
super przepis

malaczarna23

26.07.2011 10:12
pyszne

Juleczka20

26.07.2011 09:16
smaczne:)

pioge7

03.07.2011 15:33
można podać też bez posypywania natką pietruszki :D

Magdalena80

15.06.2011 23:11
ciekawy przepis

Kopiko1983

08.03.2011 06:31
Super smaczny przepis!

marta639

17.09.2010 18:40
Polecam.

rosik93

21.07.2010 13:29
fajne

iwa643

19.05.2010 07:59
dzieci to lubia

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat