Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażona panga

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z pangi 60 dag
sok z cytryny
mąka 3 dag
cebula biała 10 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: smażona panga

Filety posolić i skropić z sokiem cytryny, otoczyć je mąką. Jajko rozbić w talerzu, dodać sól i pieprz Prymat i otoczyć w nim rybę, następnie posypać bułką tartą. Cebulę zetrzeć na tarce. Rybę smażyć na oleju z cebulą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 04.10.2010 20:20
uwielbiam
Maryś1 08.09.2010 13:01
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak