Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

spaghetti z tuńczykiem i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

spaghetti 15 dag
tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
pieczarki 15 dag
czosnek 2 ząbki
parmezan starty
sos napoli
woda

Przepis i sposób przygotowania na: spaghetti z tuńczykiem i pieczarkami

Spaghetti ugotować w osolonej i wrzącej wody. Tuńczyka odsączyć z tłuszczu i rozdrobnić na mniejsze kawałki. Na gorący olej wrzucić czosnek i smażyć przez 1-2 minuty, dodać pokrojone w krążki pieczarki ii smażyć do miękkości. Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Sos do napoli zmieszać z wodą i zagotować. Przyprawić bazylią Prymat. Polać tak przyrządzonym sosem spaghetti. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 30.09.2010 08:15
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak