Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

potrawka z parówek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 0.5 kg
pieczarki 0.5 kg
cebule 2
przecier pomidorowy
masło 1/2
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: potrawka z parówek

Cebule pokroic w kopstke i udusic w 1/3 czesci podanego tłuszczu, dodac przecier z wodą. Dusic na małym ogniu. Pieczarki drobno pokrojone oddzielnie podduisic na pozostałym maśle, gdy śa miekke dodajemy do reszty. na koniec doprawiamy i dodajemy parówki pokrojone w plasterki. Gotujemy do chwili gdy nie powstana \'brzuszki\'.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 19.10.2011 13:26
super pyszna
Mati13 24.05.2011 15:52
ciekawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak