Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

skórka pomarańczowa smażona

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skórka z pomarańczy 4 szt.
cukier 1/2 kg.

Przepis i sposób przygotowania na: skórka pomarańczowa smażona

Skórkę z pomarańczy sparzyć gorącą wodą. Pokroić ją w drobną kosteczkę, zalać filiżanka wody i zasypać cukrem. Gotować aż będzie szklista. Gorącą nakładać do małych słoiczków i odwracać do góry dnem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 28.02.2012 15:19
pyszności!
mamusia1 28.02.2012 15:19
pyszności!
Beata73 14.02.2012 11:52
pyszna
Beata73 14.02.2012 11:52
pyszna
SyMiki 06.08.2011 21:09
super
IlonaAlbertos 07.06.2011 22:34
Też taką robię.
katarzynka455 23.05.2011 15:27
bardzo przydatna
usmiech 10.04.2011 10:57
Super!
Mati13 16.03.2011 11:13
pycha
muflon 21.12.2010 22:20
pyszna
muflon 21.12.2010 22:20
pyszna
mamusia1 02.12.2010 21:01
super dodatek!
zajaczekjz 18.11.2010 16:58
smaczny dodatek do sernika
Kryska73 29.10.2010 17:30
do sernika idealna!
Beata73 27.10.2010 15:14
super do sernika!
Emilia22 10.10.2010 17:18
fajny pomysł
Mati13 21.09.2010 10:56
mm, przepis genialny!
Dorota76 11.09.2010 11:17
uwielbiam taką skórkę jest idealna jako dodatek choć ja bardzo również lubię sama
martynia6 04.09.2010 11:29
przyda sie na pewno!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak