Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos z młodej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

główka białej kapusty 1 szt.
cebula 1 szt.
boczek 40 dag
kiełbasa 3-4 laski
przecier pomidorowy 1 słoiczek
Kwas cytrynowy Prymat
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos z młodej kapusty

Kapustę poszatkować i ugotować. Boczek, kiełbasę i cebulę pokroić i podsmażyć, dodać do kapusty. Dodać przecier, przyprawić solą, kwaskiem i cukrem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 20.07.2012 19:59
fajnie, że tu zajrzałem. Teraz akurat jest młoda kapusta a ja na śmierć zapomniałem o takim daniu
Izabela/bella81 14.09.2011 09:15
druga fotka jest moja :)
ZEWA 17.09.2010 21:38
Jeżeli dodajesz komuś zdjęcie to nie dodawaj takiego, które masz w swojej galerii. Bo to które dodałaś do mojego przepisu jest identyczne z tym. Czyli nie robiłaś bigosu według mojego przepisu. Jeżeli dodajesz to proszę dodawaj zgodnie z prawdą a nie to samo u kilku użytkowników.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak