Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik ,,na zimno,,

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

opakowanie sernika na zimno i produkty do jego przygotowania
galaretka truskawkowa
galaretka cytrynowa
truskawki świeże
borówki amerykańskie
herbatniki ok 150 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik ,,na zimno,,

Herbatniki drobno kruszymu na dno tortownicy,na nie wylewamy mase sernikowa przygotowana wedlug przepisu na opakowaniu.Rozrabiamy galaretke truskawkowa(dajemy 100ml wody mniej niz podano na opakowaniu)Na schlodzonym serniku ukladamy truskawki i zlewamy je przestudzona galaretka,wstawiamy do lodowki.Rozrabiamy tak samo galaretke cytrynowa,ukladamy borowki i zalewamy przestygnieta galaretka cytrynowa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa104 20.11.2010 07:21
Pięknie i kolorowo.
misia53 09.11.2010 23:32
Serniczek zawsze i o każdej porze....
Natalia/tubisiek 06.10.2010 11:27
Bardzo ładnie ozdobiony :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak