szczupak z wędzonym boczkiem

szczupak z wędzonym boczkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczek wędzony

    8 palsterków
  • natka pietruszki

  • sól, pieprz

  • szczupak

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ryby oczyścić i osuszyć. Do środka włożyc po kilka gałązek natki,kopru i melisy. Natrzeć sokeim z cytryny solą i pieprzem. Owiną cboczkiem i zepnąc wykałaćzką. Odsatwić do lodówki 3 godz. Grilwoać na tackach ok 20 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat