Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chrupkie grzyby ziołowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniaki 25 dkg
cytryny 1,2 szt
Gałązki tymianku 3 szt
oliwa
sól, piperz

Przepis i sposób przygotowania na: chrupkie grzyby ziołowe

Rozgrzewamy piekarnik do 180C. Na wyłożonym pergaminiem blasze ukłdamy boczniak, posypujemy starta skórką cytryny i posiekanym tymiankeim. Doprawiamy solą i piperzem, skrapiamy oliwą. Pieczemy 25 min az staną sie chrupkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak