chrupkie grzyby ziołowe

chrupkie grzyby ziołowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • boczniaki

    25 dkg
  • cytryny

    1,2 szt
  • Gałązki tymianku

    3 szt
  • oliwa

  • sól, piperz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rozgrzewamy piekarnik do 180C. Na wyłożonym pergaminiem blasze ukłdamy boczniak, posypujemy starta skórką cytryny i posiekanym tymiankeim. Doprawiamy solą i piperzem, skrapiamy oliwą. Pieczemy 25 min az staną sie chrupkie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat