Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

muszle makaronowe z tuńczykiem i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaronu conchiglionimuszle 18 szt
cebula 1,2 szt
papryka pomarańczowa 1 szt
garść dorodnych grzybów
garść startego sera
tuńczyk 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: muszle makaronowe z tuńczykiem i grzybami

makaraon gotujemy al dente. Cebulę drobno siekamy i podsażamy na olwie. Wrzucamy pokrojoną paprykę i grzyby,mieszamy. Dodajemy tuńczyk, doprawiamy solą i pieperzem. Powstałeym nadzieniem wypełniamy muszle makraonwoe. Podajemy z parmezanem,

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sunnymood 08.01.2012 13:33
fajne ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak