Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

podgrzybki w orzechach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapelusze podgrzybków wg uznania
sól, piperz
jajko 1 szt
garśc zmeilonych orzechów
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: podgrzybki w orzechach

Podgrzybki oczyszczamy i zdejmujemy skórkę z kapeluszy. Oczyszczoen grzyby przyprawiamy do smażenia. Kazdy kapelusz obtaczamy w jajku oraz zmielonych orzechach. Smażymy na oelju z obu stron na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 16.02.2012 16:04
pyszne
gosia561 26.04.2011 12:08
może być smaczne
marcia71 04.03.2011 17:15
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak