podgrzybki w orzechach

podgrzybki w orzechach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapelusze podgrzybków

    wg uznania
  • sól, piperz

  • jajka

    1 szt
  • garśc zmeilonych orzechów

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Podgrzybki oczyszczamy i zdejmujemy skórkę z kapeluszy. Oczyszczoen grzyby przyprawiamy do smażenia. Kazdy kapelusz obtaczamy w jajku oraz zmielonych orzechach. Smażymy na oelju z obu stron na złoty kolor

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

[email protected]

16.02.2012 16:04
pyszne

gosia561

26.04.2011 12:08
może być smaczne

marcia71

04.03.2011 17:15
ciekawe połączenie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat