Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta włoska

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 120 ml
sok z cytryny 3 łyżki
siekany szczypiorek 2 łyżki
siekany koperek 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 2 łyżki
kapusta włoska 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska

Kapustę drobno poszatkować, doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą, pieprzem. Wymieszać ze śmietaną i posiekaną zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 04.09.2010 16:19
smaczna kapusta
buksiak12 03.09.2010 13:15
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:28
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:12
bardzo interesujący przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak