Pasta z jajek i żółtego sera

Pasta z jajek i żółtego sera

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółty ser

    15 dag
  • majonez

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • jaja na twardo

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka zetrzeć na najdrobniejszym tarku, do tego zetrzec ser, dodać majonez, sól i pieprz i ucierać na gładką masę. Pasta gotowa na kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ElizaT

12.07.2012 11:35
pomysłowo

Krystyna27

22.07.2011 23:35
i do tego najbardziej lubię majonez kielecki :)

jola1512

26.05.2011 08:49
bardzo dobre

jola1512

26.05.2011 08:49
bardzo dobre

jola1512

26.05.2011 08:49
bardzo dobre

ewelina/bunia

01.10.2010 14:47
ciekawe chętnie wypróbuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat