Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puszysty deser

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko skondensowane niesłodzone 1 szklanka
galaretka 1 szt.
borówki po ok. 20 dag
maliny świeże po ok. 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Puszysty deser

Galaretkę rozpuścić w szklance wody. Schłodzone mleko ubijać do powstania piany. Wlewać stopniowo drobnym strumieniem do tężejącej galaretki. Gotowy deser rozłożyć w salaterce przekładając owocami. Wierzch przebrać owocami. Przed podaniem schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 01.07.2011 15:30
Oj taki smaczny
malaczarna23 07.06.2011 10:05
świetny
rakow2
rakow2 26.05.2011 15:38
deser to podstawa
Krzysztof42 24.10.2010 15:46
jak puszysty to musi być dobry
anja3107 08.07.2010 14:08
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak