Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka zaściankowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 2 sztuki
biała fasolka konserwowa 1/2 szklanki
jabłko 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
majonez
posiekana zielenina 1 garść
pieczarki 2-3 sztuki
ziemniaki ugotowane w mundurkach sztuki
ogórki 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka zaściankowa

Filety pokroić w paseczki. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Jabłko obrać, usunąć gniazdo nasienne i pokroić w kostkę, podobnie jak ogórki i cebulę. Fasolkę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki dobrze wymieszać z majonezem. Przed podaniem obficie posypać zieleniną i przybrać marynowanymi śliwkami lub grzybkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 29.11.2011 23:46
pycha
Iwona51
Iwona51 25.08.2011 10:54
fajna nazwa
Dorota71 28.09.2010 12:55
fajna sałatka,ciekawe jak smakuje
RenataZ-et 04.09.2010 08:30
Super składniki, więc pewnie i sałatka będzie bardzo smaczna :)
Margo1 03.09.2010 18:28
hmmm... ciekawa ta sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak