Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka po żydowsku

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłko 1 sztuka
marchewka 1 sztuka
kapusta biała 1/8 główki
cebula biała 1/2 sztuki
por kawałek
seler 1/8 sztuki
cukier, sól, pieprz do smaku
ogórek kwaszony 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka po żydowsku

Jabłko, marchewkę, seler, ogórek zetrzeć na grubej tarce. Cebulę pokroić w drobną kostkę, kapustę pokroić i pora pokroić. Wszystko wymieszać, dodać olej, troszkę octu winnego i doprawić do smaku. Podawać do mięs.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 26.10.2011 22:33
b.smaczna !
Seba 24.09.2011 08:24
smaczna
Dorota71 28.09.2010 12:53
pycha
RenataZ-et 04.09.2010 08:31
ja też :)))
Margo1 03.09.2010 18:27
często jadam taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak