Przepis i sposób przygotowania na: Tort ze smietana i truskawkami
Przygotowac żelatynę wg przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubic na sztywno z cukrem. Dodać żelatynę. Zmiksowac i rozłożyć na biszkopt. Udekorować ćwiartkami truskawek.
jajko | 5 |
mąka | 5 łyzek |
cukier | 5 łyzek |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
śmietana 30% | 0,5 l |
cukier puder | 0,5 szklanki |
truskawki świeże | 0,5 kg |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: