Jeżyny w syropie

Jeżyny w syropie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jeżyny

    dowolna ilość
  • cukier

    3 łyżki na mały słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do słoików(małych) nałożyć jeżyny dodać cukier i 1-2 łyżki wody.Pasteryzować około 10 min.Polecam do deserów.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IZABELA29

07.03.2013 07:09
bardzo dobre

anemon

19.10.2012 17:31
Już się domyślam jak pysznie muszą w zimie smakować takie owoce.

Ewa104

22.08.2012 09:41
Też takie robię.Tyle,że wcześniej zasypuję cukrem i odstawiam aż puszczą trochę sok,najlepiej na noc.

Ada-Gaba

16.02.2012 08:03
pyszne

rzenia15

24.07.2011 11:24
uwielbiam

marcia71

07.06.2011 14:13
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat