Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżyny w syropie

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jeżyny dowolna ilość
cukier 3 łyżki na mały słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżyny w syropie

Do słoików(małych) nałożyć jeżyny dodać cukier i 1-2 łyżki wody.Pasteryzować około 10 min.Polecam do deserów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 07.03.2013 07:09
bardzo dobre
anemon 19.10.2012 17:31
Już się domyślam jak pysznie muszą w zimie smakować takie owoce.
Ewa104 22.08.2012 09:41
Też takie robię.Tyle,że wcześniej zasypuję cukrem i odstawiam aż puszczą trochę sok,najlepiej na noc.
Ada-Gaba 16.02.2012 08:03
pyszne
rzenia15 24.07.2011 11:24
uwielbiam
marcia71 07.06.2011 14:13
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak