Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona porzeczka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwona porzeczka 0,5 kg
cukier 6-7 łyżek
cukier waniliowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona porzeczka

Czerwoną porzeczkę umyć i obrać.W misce zasypać cukrem i cukrem waniliowym,lekko rozgnieść i przełożyć do szklanek.Udekorować gałązkami porzeczki.
Ilość cukru może być zmienna zależy jak kto lubi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 15.02.2014 10:50
pychotka!!!
IKrakowianka 10.02.2014 22:34
pyszny deser
barbara11561 16.08.2013 01:09
uwielbiałam w dzieciństwie porzeczki z cukrem-pyszności,dawno nie jadłam:)
ben-ka 11.10.2012 09:33
ładnie się prezentuje.
IZABELA29 11.10.2012 08:59
nie jadłam tak ,zawsze prosto z krzaczka
Krystyna32 12.05.2012 08:23
szybki deser
SyMiki 23.08.2011 11:48
pychotka
ewelina/bunia 05.04.2011 17:58
super deser
aisoglam 18.11.2010 21:07
Przemawia do mnie ten deser :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak