Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SWOJSKIE GRZYBKI MARYNOWANE W ZALEWIE OCTOWEJ

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

GŁÓWKI GRZYBÓW 20-25 SZT
woda 6 SZKL
ocet 1SZKL
cukier 6 ŁYŻEK
sól 1 ŁYŻKA
olej 2 ŁYŻKI
Pieprz zielony ziarnisty Prymat 4 ZIARENKA
Ziele angielskie całe Prymat 4-5 ZIAREM

Przepis i sposób przygotowania na: SWOJSKIE GRZYBKI MARYNOWANE W ZALEWIE OCTOWEJ

GŁÓWKI GRZYBKÓW DOKŁADNIE UMYĆ, ZAGOTOWAĆ. OKOŁO 15 MINUT. WODE Z OCTEM I RESZTĄ PRZYPRAW ZAGOTOWAĆ. DODAĆ DO ZALEWY PODGOTOWANE GRZYBY, PRZEKŁADAĆ GRZYBKI DO WYPARZONYCH SŁOICZKÓW. SMACZNEGO.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 16.04.2011 22:45
Mniam
rosik93 16.04.2011 22:45
Mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak