SWOJSKIE GRZYBKI MARYNOWANE W ZALEWIE OCTOWEJ

SWOJSKIE GRZYBKI MARYNOWANE W ZALEWIE OCTOWEJ

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • GŁÓWKI GRZYBÓW

    20-25 SZT
  • woda

    6 SZKL
  • ocet

    1SZKL
  • cukier

    6 ŁYŻEK
  • sól

    1 ŁYŻKA
  • olej

    2 ŁYŻKI
  • pieprz zielony

    4 ZIARENKA
  • ziele angielskie całe

    4-5 ZIAREM
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

GŁÓWKI GRZYBKÓW DOKŁADNIE UMYĆ, ZAGOTOWAĆ. OKOŁO 15 MINUT. WODE Z OCTEM I RESZTĄ PRZYPRAW ZAGOTOWAĆ. DODAĆ DO ZALEWY PODGOTOWANE GRZYBY, PRZEKŁADAĆ GRZYBKI DO WYPARZONYCH SŁOICZKÓW. SMACZNEGO.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rosik93

16.04.2011 22:45
Mniam

rosik93

16.04.2011 22:45
Mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat