Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przysmak z ryżem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

2 łodygi selera naciowego
200 g krewetek koktajlowych
3 łyżki bitej śmietany
natka
sól i pieprz
ryż ugotowany 1 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Przysmak z ryżem

Seler opłukać i obrać. Pokroić w cienkie krążki. Krewetki przelać wrzątkiem. Osączyć. Razem z selerem dodać do ryżu. Doprawić solą i pieprzem. Dodać drobno posiekaną natkę. Wymieszać. Sałatkę podawać udekorowaną bitą śmietaną, którą można wcześniej lekko posolić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 12.09.2010 13:01
łał, jakie cuda-niewidy.
gusia1000 12.09.2010 13:01
łał, jakie cuda-niewidy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak