Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

swojskie zapiekanki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser edamski
pieczarki
szynka

Przepis i sposób przygotowania na: swojskie zapiekanki

Bułki przekroić na pół ,smarujemy masłem. Pieczarki ścieramy na tartce z grubymi oczkami, natomiast ser drobniutko.Na bułkę wyłożyć pieczarki i ser. Wstawić do mikrofali na 1 ,5 min. Na zdjęciach dwa warianty. Zapiekanka z pieczarkami i serem i zapiekanka z szynką i serem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 22.10.2011 15:55
pycha
Ewelina43
Ewelina43 18.11.2010 16:12
ekstra
mysza666 01.11.2010 13:10
Ja tam wolę z piekarnika;)
Myszka75 21.10.2010 07:33
O niebo lepsze od mrożonych.
Ewelina43
Ewelina43 19.10.2010 20:34
pycha:P
pawel007 28.09.2010 10:15
super.
Emilia21 11.09.2010 10:06
pycha
Monika193
Monika193 06.09.2010 07:02
przepyszne
goofy9 04.09.2010 20:17
takie najlepsze :)
pawel007 04.09.2010 15:32
pysznie...
alaaa 03.09.2010 19:36
swojskie najlepsze
Łucja1 03.09.2010 16:57
dobe i szybkie danie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak