swojskie zapiekanki

swojskie zapiekanki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser edamski

  • pieczarki

  • szynka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułki przekroić na pół ,smarujemy masłem. Pieczarki ścieramy na tartce z grubymi oczkami, natomiast ser drobniutko.Na bułkę wyłożyć pieczarki i ser. Wstawić do mikrofali na 1 ,5 min. Na zdjęciach dwa warianty. Zapiekanka z pieczarkami i serem i zapiekanka z szynką i serem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

anja3107

22.10.2011 15:55
pycha

Ewelina43

18.11.2010 16:12
ekstra

mysza666

01.11.2010 13:10
Ja tam wolę z piekarnika;)

Myszka75

21.10.2010 07:33
O niebo lepsze od mrożonych.

Ewelina43

19.10.2010 20:34
pycha:P

pawel007

28.09.2010 10:15
super.

Emilia21

11.09.2010 10:06
pycha

Monika193

06.09.2010 07:02
przepyszne

goofy9

04.09.2010 20:17
takie najlepsze :)

pawel007

04.09.2010 15:32
pysznie...

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat