Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona golonka z cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonka 1 kg
Majeranek suszony Prymat
sól, pieprz
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona golonka z cebulką

Mięso oddzielamy od kości tworząc średniej wielkości porcję.Obsypujemy majerankiem,solą i pieprzem.Cebulę obieramy i kroimy w krążki.Mięso układamy na wysmarowaną olejem blachę i układamy cebulę.Pieczemy ok. 2 godzin.Świetnie smakuje z chlebem bądź ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak