Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

agrest w korzeniach

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ocet jabłkowy 60 ml.
cynamon w kawałku 1 szt.
ziele angielskie 1 łyżka
agrest 1 kg
cukier 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: agrest w korzeniach

Ocet zagotować z przyprawami i ostudzić. Przełożyć agrest do rondla z zalewą korzenną i gotować na małym ogniu aż owoce zmiękną. Gorące przełożyć do słoików i zamknąć szczelnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 03.07.2011 15:30
musze zrobić
hastalavista 26.10.2010 13:23
ciekawy pomysł
Margo1 02.09.2010 17:38
Lubię agrest ,ale do słoików nie robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak