agrest w korzeniach

agrest w korzeniach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ocet jabłkowy

    60 ml.
  • cynamon w kawałku

    1 szt.
  • ziele angielskie

    1 łyżka
  • agrest

    1 kg
  • cukier

    1 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ocet zagotować z przyprawami i ostudzić. Przełożyć agrest do rondla z zalewą korzenną i gotować na małym ogniu aż owoce zmiękną. Gorące przełożyć do słoików i zamknąć szczelnie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

jasiek

03.07.2011 15:30
musze zrobić

hastalavista

26.10.2010 13:23
ciekawy pomysł

Margo1

02.09.2010 17:38
Lubię agrest ,ale do słoików nie robiłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat