Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marmolada z róży dzikiej i jabłek

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

50 dag przecieru z dzikiej róży
50 dag gęstego przecieru z jabłek
4 szklanki cukru
troszkę kwasku cytrynowego

Przepis i sposób przygotowania na: marmolada z róży dzikiej i jabłek

Przeciery połączyć, zasypać cukrem i gotować 20 minut na słabym ogniu stale mieszając. Dodać kwasku cytrynowego. Gorącą marmoladę powkładać do wygotowanych gorących słoików- szybko zakręcając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Matik 09.09.2010 21:55
fajne
Maryś1 04.09.2010 22:55
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak