Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wołowina duszona z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 600 gram
grzyby 300 gram
bulion 300 gram
marchewka 3 sztuki
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: wołowina duszona z grzybami

Wołowinę nacieramy przyprawami, rozgrzewamy olej, na którym szklimy pkroiona w kostkę cebulę, na ktorj obsmażamy wołowinę.Do mięsa dodajemy grzyby, i starta marchewkę. Wszystko zalewamy bulionem i dusimy godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak