Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Befsztyk z rydzami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula czerwona 1 sztuka
rydze 300 gram
bulion 200 mililitrów
wołowina 4 befsztyk

Przepis i sposób przygotowania na: Befsztyk z rydzami

Befsztyki przyprawić, podsmażyć na rozgrzanej oliwie z pokroioną w kostkę cebulą. dodać rydze, dusic 15 minut. Podlac bulione dusić aż mięso zmięknie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 30.05.2011 08:47
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak