Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka w waniliowym sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4
cukier 2 łyżki
dżem 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka w waniliowym sosie

Jabłka umyć, obrac, wydrążyć gniazda i gotować na małym ogniu w syropie. Wyjąć a następnie do każdego włożyć dżem. Polewamy sosem waniliowym. Podajemy gdy jabłka już wystygną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 09.04.2013 11:19
pewnie dobre
Krzysztof42 18.10.2010 15:20
słodka przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak