Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

włoszczyzna na zimę

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 kg cebuli
2 kg marchwi
1 i ½ kg pietruszki
1 kg pomidorów
75 dag selerów
1 główka kapusty włoskiej
4 pory
Duża garść posiekanej natki pietruszki i koperku
1 i ½ kg soli

Przepis i sposób przygotowania na: włoszczyzna na zimę

Oczyścić wżywa, umyć, przepuścić przez maszynkę do mięsa, wymieszać dokładnie z zieleniną i solą. Włożyć do słoików ciasno. Zagotować chwilę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 27.02.2011 13:59
fajny pomysł - a poza tym uwielbiam robić różne przetwory
plocia 17.12.2010 18:49
pomysłowe
Karolcia12 02.11.2010 19:24
dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak