polewa kakaowa do ciast i deserów

polewa kakaowa do ciast i deserów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • margaryna

    0.5 kostki
  • cukier puder

    5 łyżki
  • kakao

    3 łyżki
  • śmietana kwaśna

    5 łyżki
  • żelatyna

  • woda

    2 (gorąca)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

w wodzie rozpuszczamy zelatyne. Cukier margaryne i kakao rozpuszczamy, dodajemy żelatyne i podgrzewamy do czasu a sie zrobi jednolita masa. Gdy wystygnie dodajemy śmietane i dokładnie łaczymy

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat