Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt orzechowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 4
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
cukier 4 łyżki
proszek do pieczenia 1/2 łyzeczki
mąka pszenna 1 łyżki
orzechy włoskie 4 mielone

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt orzechowy

białka ubijamy, dodajemy cukier, pomału dorzucamy żółtka, wsypujemy mąke wymieszana z bułka tarta i proszkiem do pieczenia, na konice wsypujemy orzechy i delikatnie mieszamy. Pieczemy ok 40 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

calliope 25.05.2012 08:02
lubię biszkopty :)
Mysiunia 08.03.2012 21:21
foto nie zostało dodane przeze mnie
SylwiaMagdaSabin 08.03.2012 13:24
niewyraźne foto szkoda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak